Wie zijn wij!

team_image

Jean Paul

Eigenaar

Jan Paul, prettig gestoord en verstaat zijn vak als geen ander! Altijd vrolijk en heeft zijn hart op de goede plaats. Wat hem uniek maakt is de combinatie van professionaliteit, sociale skills en passie voor knippen. Persoonlijk is Jan Paul een enorme inspirator voor mij en werk ik altijd met veel plezier met hem samen!

team_image

Sabine

Senior Hair Stylist

Sabine is een hele goede allround kapper met een voorkeur voor het herenvak. Ze heeft oog voor trends en weet deze op creatieve wijze neer te zetten, ook bij dames. Ze is perfectionistisch en neemt voor iedereen de tijd die nodig is. Dus reden genoeg om bij haar een afspraak te boeken!

team_image

Olivia

Junior Hair Stylist

Dit is Olivia, leergierig en vol passie voor het kappersvak! Wat een geluk voor Jean Paul Kappers dat na het behalen van haar vakdiploma, koos om bij ons te komen werken! Zij staat zonder twijfel aan het begin van een glansrijke carrière. Olivia zal binnenkort op alle haarbehandelingen inzetbaar zijn.

team_image

Lucienne

Senior Hair Stylist

Dit is Lucienne, een spontane en vrolijke kapper met verstand van haar vak! Kom je als klant met een wens, dan wordt er altijd eerlijk en goed overlegd wat gaat lukken en wat goed bij jou past. Dus twijfel niet en maak een afspraak!