Maatregelen voor een bezoek aan Jean Paul Kappers

Beste klant,

Uit de persconferentie van woensdag 6 mei en het advies van onze beroepsgroep is gebleken dat wij weer open mogen. Er zijn zeer duidelijke maatregelen gesteld waar wij ons aan zullen houden, in het belang van uw en onze gezondheid. Dit houdt onder andere in dat onze planning en werkwijze er iets anders uit komt te zien de komende tijd. Wellicht wordt de tijd of de dag van uw afspraak gewijzigd. Wij nemen daarover dan tijdig contact met u op. Wij vragen hiervoor uw begrip en flexibiliteit.
 
Maatregelen voor een bezoek aan Jean Paul Kappers
Welke maatregelen nemen wij om verspreiding van het virus tegen te gaan? En wat zult u hiervan merken in de salon?
Wij hebben de maatregelen en onze nieuwe manier van werken voor u op een rijtje gezet:

 

Bij thuis bij de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheidsklachten, verhoging (tot 38 Cº) of koorts.

 

Blijf thuis als iemand uit uw huishouden dezelfde klachten heeft.

 

Wij vragen voor aanvang van uw afspraak naar uw gezondheid. Dit doen wij met behulp van een vragenlijst. Neemt u deze lijst zorgvuldig door voordat u naar ons toekomt.

 

Volg de aanwijzingen van het personeel.

 

Bij binnenkomst in de salon, vragen wij u uw handen te desinfecteren.

 

In de salon en tijdens de afspraken houden we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand die wordt geadviseerd.

 

Komt u alstublieft 5 minuten vóór aanvang van uw afspraak; deze tijd benutten wij om nogmaals de hierboven genoemde vragenlijst met u door te nemen.

 

Wij zijn gebonden aan een maximum aantal klanten in de salon; als u te vroeg bent, dan verzoeken wij u daarom vriendelijk om buiten te wachten.

 

Als u te laat bent, dan moeten wij helaas een nieuwe afspraak maken. Een goede planning is momenteel belangrijk om drukte in de salon tegen te gaan en deze komt in het gedrang als u te laat bent.

 

Komt u zoveel mogelijk alleen naar een afspraak. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen. Meldt u dit dan a.u.b. van tevoren.

 

Binnenkort zal betalen gebeuren vanuit uw stoel, dus niet meer aan de balie.

 

Betaal zoveel mogelijk contactloos (pin of mobiel)

 

Verlaat de salon zo spoedig mogelijk na de behandeling.

 

Wij kunnen per email of telefonisch contact met u opnemen om een vervolgafspraak te plannen, of boekt u zelf uw afspraak via onze site: www.jpkappers.nl

 

Tot slot wil ik u laten weten dat een enorme inspanning is geleverd om de salon zo goed mogelijk in te richten en aan te passen aan deze nieuwe werkelijkheid, om daarmee voor uw én onze gezondheid te zorgen. Het team van Jean Paul Kappers verwelkomt u weliswaar niet fysiek maar zeker symbolisch met open armen. Maar bovenal geldt: blijf gezond!